Kuka on irimari ?

Hei, nimeni on Irina.

Olen valmistunut verhoilijaksi vuonna 2010.

  Nyt vuonna 2024 aloitan opiskelemaan verhoilijakisällin tutkintoa työn ohessa ja tarkoitus on valmistua 2 vuoden kuluttua.

Yritykseni perustin vuonna 2019, kun kaikki loksahti yhtäkkiä kohdilleen ja aika tuntui olevan oikea.

 Arvoihini myös yrittäjänä kuuluu kiertotalouden tukeminen sekä ekologisten vaihtoehtojen valitseminen aina kun mahdollista. 


Olen kasvanut yrittäjäperheessä, saanut olla vanhempieni mukana työpaikoilla ja osallistua työhön.  Aikusenakin asiakaspalvelutyötä on tullut tehtyä, niin huoltoasemilla, kahvilassa kuin rautakaupan sisustusosaston asiantuntijana sekä visualistina.  Myös hoiva-alalla käväisin, ja sieltä sainkin oppia sekä inspiraation kotipalvelutyön tarjoamiseen.

Tiedän ,että on varsin kummallista tarjota verhoilua sekä kotipalvelua saman nimen alla, niiden ollessa täysin irrallisia. Mutta haluan tehdä kumpaakin työtä, kumpikin työ tuo samanlaista tyydytystä luonteelleni. Pidän epäjärjestyksen muuttamisesta järjestykseksi, pidän täydellisestä lopputuloksesta niin verhoilutyössä kuin siistimisessä. 

Vapaa-aikaani käytän usein ulkoillen joko roskapihdit tai kamera kädessä, kesät kasvimaata hoitaen ja metsässä oleillen.   Luontokuviani löytyy instagrammista @irinluontokuvat tililtä.


Irina