PINTAKÄSITTELYT

Pintakäsittely tekniikoita ja aineita on useita erinlaisia. On tärkeää osata tunnistaa huonekalun vanha pintakäsittely ja korjata se oikeilla aineilla sekä tekniikoilla. 

Keskityn verhoiltavien huonekalujen pintoihin, mutta voitte pyytää tarjousta myös puutarhakalusteiden pintakäsittelyistä sekä pienten kalusteiden pintakäsittelyistä. 

Kuvalliset yhteydenotot sähköpostitse irimari.verhoilu@gmail.com


Kyselyt ja yhteydenotto pyyntö tästä.MAALIKAUPPA OPAS

KODIN SISUSTUSSÄVYJEN SEKÄ SISÄMAALIEN VALINNAT

Autan teitä kodin sisustuksen värisävyjen valinnassa, sekä oikeiden maalituotteiden valinnassa.  Minulla on pitkä työkokemus ison sisustustavaratalon pintakäsittelyiden ja tuotteiden  asiantuntijana.

Teen kotikäyntejä esimerkiksi  Tikkurilan ja teknoksen yleisimpien värimallien ja oppaiden kanssa. Sävyjen valinta on parasta tehdä kotona, oikeassa valaistuksessa. Myös kodin tekstiilit ja muut pinnat kannattaa huomioida sävyjä valitessa. Suunnittelen asiakkaalle toimivan ja tarpeiden mukaan tehdyn ostoslistan lähimpään rautakauppaan.  Kerron ja opastan yleisimmät asiat, jotka vaikuttavat maalin sekä välineiden valintaan ja lasken maalien tarpeen valmiiksi.  Myös mahdollisuus  käydä yhdessä kaupassa tai puolesta asiointi. Vain pääkaupunkiseutu.

Kysy lisää!

Tuntihinta 48 euroa / h.