PERINTEINEN VERHOILU

Verhoilen antiikki ja tyylihuonekalut perinteisillä tekniikoilla ja materiaaleilla. Perinteisen verhoilun materiaaleina käytetään esimerkiksi juuttia, heinää, hamppua, pellavaa, puuvillavanua ja hevosenjouhia. 

HALUATTEKO TARJOUKSEN VERHOILUTYÖSTÄ?

Perinteisellä tavalla verhoillun huonekalun entisöinti on aina tapauskohtainen ja usein todellinen työn määrä selviää vasta purkaessa vanhaa.  Hinta- arviota tehdessä olisi hyvä tietää tippuuko esimerkiksi tuolin pohjasta täytteitä, onko liitokset tukevia tai onko muodot antaneet periksi jostain kohtaan. Jos tuolissa on joustimet, ne saattavat näkyä pohjan kautta. Kertokaa viestissänne myös, jos huonekalun puuosat tarvitsevat entisöintiä tai puhdistusta.

Hinta- arvion  saatte esimerkiksi lähettämällä sähköpostiini kuvia huonekalusta. Jos mahdollista,  ottakaa kuva edestä, takaa ja myös pohjasta. Kuvailkaa tuolin kuntoa sekä ilmoittakaa mahdollisista toiveista uuden verhoilukankaan suhteen. 

Lähettäkää kuvallinen sähköposti  osoitteeseen irimari.verhoilu@gmail.com 


Pääkaupunkiseudulla kotikäynnit mahdollisia. Voin tulla sovittaessa kotiinne katsomaan huonekalua ja tehdä hinta-arvion. Myös verhoilukangasmallien ja uuden kankaan valinnassa auttaminen on sovittavissa. Kotikäynnin hinta on 55 euroa / käynti +kilometrikorvaus 0,60 euroa / km.