Euca ekopesuaine 450 ml

Ekologinen Euca- yleispesutiiviste. Yksi pesuaine, monta käyttötapaa ja kohdetta; pyykit, siivous, tiskit, saunanpesu ym.
Euca ei sisällä säilöntäaineita, ei homeenestoaineita, ei fosfaattia, ei zeoliittia eikä väriaineita. Bonuksena huikean raikas eucalyptuksen tuoksu. 

Kuvaus

Euca yleispesuaine on ekologinen koko kodin, mökin, veneen ja asuntoauton raikastava, tehokas ja turvallinen yleispesuaine. Euca on myös vahva tiiviste, joten se on todella riittoisaa. Euca sopii usein myös hajusteyliherkille.

KÄYTÄ PYYKINPESUUN JA TAHRANPOISTOON

Hikiset treenivaatteet, teinien haisevat lenkkarit, tekniset ulkoiluvaatteet - kaikki raikastuu ja puhdistuu Eucalla ja samalla raikastuu myös tunkkainen pesukone! Eteerinen eucalyptus on haihtuva öljy, joten siitä ei jää pesuainejäämiä ja kuiva pyykki tuoksuu vain raikkaalle.

PYYKIN PESUUN - 30 ml koneelliseen pyykkiä

Euca® raikastaa ja kirkastaa vaatteiden värit, käytä pesuohjeen mukaisissa lämpötiloissa. Hikiset treenivaatteet kannattaa laittaa likoamaan kylmään veteen, jossa on Eucaa. Liota yön yli ja pese normaalisti Eucalla koneessa.
Eucalla puhdistuu ja raikastuu myös koirien/kissojen peitot ja lelut. Mattopyykissä (räsy- ja puuvillamatot) Euca® on erinomaista; huuhtoutuu helposti, jättää raikkaan tuoksun ja kirkastaa värit. Paha haju pyykinpesukoneesta lähtee pesemällä pyykit Eucalla!

TAHRANPOISTOON

Kuulakärkikynä, marjatahrat, maitokahvi, ruoste ym. Kaada tahran päälle Eucaa laimentamattomana - anna vaikuttaa pari tuntia ja liota sekä pese koneessa. Tarkista aina ensin, että tekstiili kestää vesipesun.

Euca® Pesutiivisteellä raikastuu myös pahanhajuinen pesukone. Laita Eucaa 2 korkillista normaaliin pesuun 60 astetta - pari pesukertaa yleensä riittää raikastamaan pesukoneen. Pesukoneen paha haju voi johtua monesta syystä, usein se on pesuaineen sisältämä zeoliitti, joka kasaantuu koneen rakenteisiin. Euca pesutiiviste ei sisällä zeoliittiä eikä fosfaatteja.

KOKO KODIN PUHDISTUKSEEN - korkillinen ämpärilliseen vettä

Eucalla voit pestä kodin kaikki vesipesua kestävät pinnat. Euca ei sisällä saippuaa, joten sillä voi pestä myös laminaattilattiat. 
 
Laita tyhjän suihkepullon pohjalle 0,5 cm Eucaa ja loput vettä = raikas siivoussuihke!

Kaikki Euca®-sarjan tuotteet sopivat kotiin, mökille, veneelle ja asuntoautoon - ne on kotimaisia ja biohajoavina ympäristölle turvallisia.
Euca® ei sisällä säilöntäaineita, homeenestoaineita, fosfaattia, zeoliittia eikä väriaineita. Bonuksena huikean raikas eucalyptuksen tuoksu.

Eucan PH on neutraali.
Neutraalit - aine lasketaan neutraaliksi mikäli pH-arvo on välillä 6-8. Tämän kaltaiset aineet ovat turvallisia käyttää ja soveltuvat useimmille vedenkestäville/pitäville pinnoille.

Varoitus! Ei nautittavaksi. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Säilytä lasten ulottumattomissa.

 
 Koko: 450 ml
 Sisältää: Agua, Ethanol 5-15%, Eucalyptus Globulus, biohajoavat tensidit
 
Valmistaja: Green Bee Oy, Kotka Suomi

15,00 €