EUCA TUOTTEET KOTISIIVOUKSESSA

20.05.2021
Olin jo tovin etsinyt asiakaskohteiden kotisiivouksiin tehokasta, kotimaista,  ekologista pesuainetta. Noin vuosi sitten löysin toisen siivousalan henkilön suosituksesta Euca tuotteet ja ne löysikin heti paikkansa kotisiivouksissani. 

 

Tavoitteenani on turvata omaa ja asiakkaiden terveyttä käyttämällä mahdollisimman turvallisia pesuaineita kotien puhdistuksessa.  Laimentamisen avulla saan aina juuri oikeanlaista pesutehoa eri kohteisiin. Lattianpesussa pari tippaa 5 litraan riittää hyvin ja Euca pesutiivisteellä voi saippuattomuuden vuoksi pestä jopa laminaattilattiatkin. Keittiöissä ja kylpyhuoneissakin on kätevää pitää suihkepullossa valmista pesuliuosta. Suihkepullon käytössä kannattaa kuitenkin muistaa minimoida ilmaan leviävien pikku pisaroiden määrä. Tämä onnistuu esimerkiksi suoraan siivousliinaan suihkauttamalla. 

Euca tuotteissa tuoksu on hyvällä tavalla vahva ja niin aito. Asiakkaat ovat pitäneet tuotteen jättämästä raikkaasta tuoksusta. Tuoksu ei ole lainkaan keinotekoinen ja haihtuu hetken kuluttua. Samaa eucalyptusöljyä käytetään esimerkiksi pastilleissa! 

 
Ekologisuutta on myös se, että esimerkiksi Euca pesutiivisteestä saat laimentamalla jopa 200 litraa hyväntuoksuista pesuainetta! Yksi tiiviste pullo ( 450ml)  on riittänyt minulla koko vuoden kotisiivoukset.


Omassa kodissani käytän Euca pesitiivistettä myös pyykinpesuaineena ja täydennän tuoksun pyykkietikalla. Pyykkien kuivuminen antaa koko kodille hetkeksi ihanan tuoksun!

Onnekseni Euca tuoteperhe kasvaa jatkuvasti ja nyt uutuuksina verkkokauppaan lisätty;
 
•Euca pyykkietikka 500ml

•Euca siivoussuihke 500ml

•Raikas Mökki pesutiiviste 500ml


Kaikkien tuotteiden tarkemmat tiedot löytyy nettikaupasta ja valmistajan sivuilta https://www.greenbee.fi/

Kaikki Euca tuotteet  ovat myös kotimaista työtä!  Tuotteet valmistetaan Kotkassa, Green Bee Oy: n toimesta. 

Suositaan Suomalaista ja tuetaan pienyrittäjiä! 


Ihanaa kevättä!