EUCA TUOTTEET KOTISIIVOUKSESSA

20.05.2021
Olin jo tovin etsinyt asiakaskohteiden kotisiivouksiin tehokasta, kotimaista,  ekologista pesuainetta. Noin vuosi sitten kokeilin toisen siivousalan henkilön suosituksesta Euca tuotteita ja ne löysikin heti paikkansa niin omassa kodissani sekä asiakkaiden kotisiivouksissa.

 

Tavoitteenani on aina turvata omaa ja asiakkaiden terveyttä käyttämällä mahdollisimman turvallisia pesuaineita kotien puhdistuksessa.  Laimentamisen avulla saa aina juuri oikeanlaista pesutehoa eri kohteisiin. Lattianpesussa pari tippaa euca pesutiivistettä 5 litraan riittää hyvin ja Euca pesutiivisteellä voi saippuattomuuden vuoksi pestä myös laminaattilattiatkin.
Keittiöissä ja kylpyhuoneissakin on kätevää pitää suihkepullossa valmista pesuliuosta. Suihkepullon käytössä kannattaa kuitenkin muistaa minimoida ilmaan leviävien pikku pisaroiden määrä. Tämä onnistuu esimerkiksi suihkauttamalla pesuainetta suoraan siivousliinaan. 

Euca tuotteissa tuoksu on hyvällä tavalla vahva ja niin aito. Kaikki asiakkaani ovat pitäneet tuotteen jättämästä raikkaasta tuoksusta. Tuoksu ei ole lainkaan keinotekoinen ja haihtuu hetken kuluttua. Samaa eucalyptusöljyä käytetään esimerkiksi pastilleissa! 

 
Ekologisuutta on myös se, että Eucan 450ml pesutiivisteestä saat laimentamalla jopa 46 kpl 0,5 litran suihkepulloa tehokasta ja hyväntuoksuista pesuainetta! Näin yhden 0,5 litran suihkeelle tulee hintaa vain noin 0,25 € ja säästät muovin määrässä täyttämällä samaa suihkepulloa. 
Itselläni on yksi tiiviste pullo ( 450ml) riittänyt minulla koko vuoden kotisiivoukset!  


Omassa kodissani käytän Euca pesitiivistettä myös pyykinpesuaineena ja täydennän tuoksun  Euca pyykkietikalla. Pyykkien kuivuminen antaa koko kodille hetkeksi ihanan tuoksun!


Kaikkien tuotteiden tarkemmat tiedot löytyy nettikaupasta ja valmistajan sivuilta https://www.greenbee.fi/

Kaikki Euca tuotteet  ovat myös kotimaista työtä!  Tuotteet valmistetaan Kotkassa, Green Bee Oy: n toimesta. 

Suositaan Suomalaista ja tuetaan pienyrittäjiä! 


Ihanaa kevättä!