COVID19 

10.03.2021

Terveys edellä!

Näin huomioin covid19 taudin työssäni.


Asiakkaiden kodeissa toimiessa käytän aina asianmukaista kertakäyttöistä hengityssuojaa sekä nitriilihanskoja. Työkengät puhdistan ja suihkutan Eucan desillä jokaisen asiakaskohteen välissä.

Puhdistan siivousvälineeni huolella käytön jälkeen. Siivousliinat pesetän pesulassa.

Tämän hetken suositusten mukaisesti huolehdin asunnon hyvästä tuulettamisesta työn aikana. Ohjeistan kaikkia asiakkaitani asiasta. Jos asunnosta löytyy säädettävä ilmanvaihto on se syytä laittaa  täydelle teholle käynnin ajaksi.

Asiakkaan suositellaan olevan pois kotoa siivouksen ajan. Jos se ei ole mahdollista, työ tehdään vaihdellen paikkaa asunnossa ja välttäen turhaa oleskelua samassa tilassa.

Työskentelen aina vain terveenä. Toivon myös asiakkaiden huomioivan minun terveyteni ja ilmoittavan jos taloudessa joku on oireinen tai sairastunut.

 Seuraan ajankohtaisia suosituksia ja vältän altistamasta itseäni turhissa tilanteissa.

Siivouksessa käytän mahdollisuuksien mukaan Euca pesuainetta, jossa etanoli ja eteerisen eucalyptuksen teho muodostaa luontaisesti desinfioivan vaikutuksen. Tarvittaessa esimerkiksi ovenkahvat voidaan puhdistaa lähtiessä etanolia sisältävällä Eucan pintadesillä. Tuotteet myynnissä verkkokaupassani.


Ihanaa kevättä odotellessa! 

 Irina H. / irimari